Blog I love

Img_8373_large

Iedere dag struin ik het internet af op zoek naar leuke blogs en doe ik een rondje langs de blogs die ik erg leuk vind. Vandaag vertel ik jullie graag over een Zweedse blog die ik al wel 2 jaar volg en super leuk vind namelijk Fokis.se

Dit is Fokis (officiƫle naam: Anchisa) en is geboren in Thailand, waarna ze naar Zweden verhuisde. Inmiddels is ze alweer ongeveer een jaar geleden naar Bangkok verhuisd met de liefde van haar leven. Ze schrijft haar blog in het Zweeds, maar de site heeft een handige functie om alles te vertalen naar het Nederlands.
 
Img_4202_large
 
Haar blog is erg uniek, ze schrijft over allerlei dingen die haar interesseren en inspireren. Iedere dag komen er minstens 2 posts online. Zo vertelde ze over haar verhuizing, inrichting en haar leven, maar ook over de dingen van alledag die ze mee maakt. Ook zul veel mode en beauty zien, aangezien ze een webshop is begonnen met zelfontworpen kleding. Ze reist ook veel naar super mooie plaatsen op de wereld. En het leuke is dat haar vriend erg houdt van fotograferen en dus de mooiste foto's maakt met de beste camera's, op deze manier wordt haar blog echt een lust voor het oog. Je zult ook haar schattige Japanse/Thaise stijl ontdekken met haar manga figuurtjes en drukke kleurrijke telefoonhoesjes. Alsof dat nog niet genoeg was plaatst ze soms ook filmpjes over zichzelf of grappige dierenfilmpjes. Haar blog is zo veelzijdig en vrolijk dat het leuk wordt om haar te volgen. Hieronder een aantal foto's om je een kleine indruk te geven van haar blog.
 
First-date-product-pic_large
Een jurkje uit haar webshop
Img_12292_large
 
141_large
Ze is erg fan van Hello Kitty
Img_4812_large
Haar schoenen collectie
Img_3997-redigera_large
Altijd heeft ze een kunstwerk op haar nagels
Img_7623_large
Op een van haar vakanties naar een mooi oord met geweldig uitzicht
Img_7776_large
Een van de vele prachtige foto's
 Img_7310_large
 
7_large
 
En zo zijn er nog veel meer super mooie foto's op fokis.se . Deze blog is zeker het kijken waard!